Termeni si conditii

Utilizarea website-ului www.wittenberger.ro, care include vizitarea, inregistrarea datelor de contact, parcurgerea pasilor de pe acest site necesari ofertarii si contractarii serviciilor imobiliare implica acceptarea urmatorilor termeni si conditii:

I. Date cu caracter personal si confidentialitate

Atunci cand folositi site-ul nostru www.wittenberger.ro, este posibil ca Wittenberger, operator de date cu caracter personal, sa colecteze, direct sau indirect, anumite date personale despre dumneavoastra, date pe care le-ati introdus pe acest site. Aceste date pot privi informatii generale cum ar fi număr de telefon, adresa de e-mail, nume si prenume etc.

Wittenberger poate folosi datele dumneavoastra si pentru a va oferi informatii despre serviciile oferite de noi sau de partenerii nostri, despre care noi credem ca vi se potrivesc sau corespund intereselor dumneavoastra, cu conditia sa nu fi optat pentru a nu primi un astfel de serviciu.

Wittenberger se angajeaza sa utilizeze datele dumneavoastra personale in conformitate cu obiectivele prevazute si se angajeaza sa pastreze confidentialitatea informatiilor personale colectate, in conditiile prevazute in legislatia aplicabila. Aceasta declaratie de confidentialitate nu se extinde asupra paginilor de web ale tertilor cu link-uri catre site-ul www.wittenberger.ro.
De asemenea, vom colecta si folosi date nepersonalizate in scopul realizarii de statistici si pentru a ne ajuta in imbunatatirea calitatii serviciilor oferite catre dumneavoastra, pentru a intelege mai bine profilul clientilor nostri. Informatiile colectate nu vor fi divulgate catre terte parti, cu exceptia firmelor de curierat/Postei Romane si doar cu scopul indeplinirii formalitatilor necesare încheierii contractului.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa efectueze orice verificări justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat conform legilor in vigoare.

Ne obligam sa incetam comunicarile prin e-mail catre dumneavoastra in maxim 3 zile din momentul in care ne-ati solicitat acest lucru – solicitare facuta pe fax sau e-mail la datele prevazute in sectiunea Contact a prezentului site.

Prin acceptarea acestor termeni si conditii va dati acordul in mod expres ca anumite date personale ale dumneavoastra sa fie stocate si prelucrate de catre Wittenberger si declarati expres ca ati luat la cunostinta de prevederile Legii 677/2001 si de drepturile prevazute de aceasta lege, pe care le puteti exercita conform prevederilor legale, in special de urmatoarele drepturi:

  • dreptul de opozitie;
  • dreptul de accces;
  • dreptul de interventie asupra datelor.

Pentru a va informa asupra drepturilor dumneavoastra, va rugam sa vizitati site-ul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, www.dataprotection.ro.

II. Legislatie aplicabila

Termenii și conditiile acestui acord sunt guvernate de legea romana in vigoare. Nerespectarea termenilor si conditiilor stipulate in acest acord atrage raspunderea in conformitate cu prevederile legii.

III. Dispozitii finale

Wittenberger isi rezerva dreptul de a schimba oricand si fara preaviz continutul site-ului www.wittenberger.ro precum si termenii si conditiile de folosire ale acestuia.

Acestea vor fi publicate pe site si vor produce efecte de la data publicarii lor. Folosirea site-ului sau a serviciilor oferite prin intermediul sau este considerat ca acceptare a noilor termeni si condiții.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al Wittenberger.

Tentativele de acces neautorizat la site si incercarile de frauda vor fi raportate autoritatilor competente.